2024 Yılı Haziran Ayı Meclis Karar Özeti

Karar Tarihi: 03 Haziran 2024 17:00
Dosya Adı İşlem
2024-haziran-mko.docx İNDİR

SİMAV BELEDİYE MECLİSİNİN 2024 HAZİRAN AYI
MECLİS KARAR ÖZETLERİ

 

             Simav Belediye Meclisi Meclis Başkanı Belediye Başkanı Kübra TEKEL AKTULUN, Meclis Üyeleri Mehmet Akif GÖK, Hasan Ali ÖZER, Mehmet GÖRO, Gülbin ÇAYIR, Emre KARAAĞAÇ, Ahmet AYHAN, İbrahim AYDOĞAN, Eşref ASLAN, Raşit KAZAK, Fatih KALAY, Recep GÜLEÇ, Mehmet SALGAR, Abdullah Emre ÇETİNER ve Yasin ÖZER’ in iştiraki ile 03.06.2024 Pazartesi günü saat: 18.00’de toplandı.

 

Gündem Maddelerinin müzakerelerine geçildi.

  1. Gündemin 1. maddesinde yazılı olan Kütahya Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Simav Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliğinin mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Dört Eylül Mahallesi 39 ada 70 parsel( Eski Hastane Yeri) nolu taşınmazın Sağlık Tesisi Alanından Sosyal Tesis Alanına imar planı  değişikliği yapılması isteklerinin İmar Komisyonuna havale edilerek saat 18:30’ da yapılacak olan 2. oturumda tekrar görüşülmesine oybirliği ile karar verildi.
  2. Gündemin 2. maddesinde yazılı olan Beyce Mahallesi 232 ada 5 parsel nolu taşınmazın Terminal Alanından Belediye Hizmet Alanına(Su Dolum Tesisi) imar planı değişikliği yapılması konusunun İmar Komisyonuna havale edilerek saat 18:30’ da yapılacak olan 2. oturumda tekrar görüşülmesine oybirliği ile karar verildi.

 

İmar Komisyonunca hazırlanan raporlarının görüşülmesi için Meclis Başkanı Belediye Başkanı  Kübra TEKEL AKTULUN, Meclis Üyeleri Mehmet Akif GÖK, Hasan Ali ÖZER,Mehmet GÖRO, Gülbin ÇAYIR, Emre KARAAĞAÇ, Ahmet AYHAN, İbrahim AYDOĞAN, Eşref ASLAN, Raşit KAZAK, Fatih KALAY, Recep GÜLEÇ, Mehmet SALGAR, Abdullah Emre ÇETİNER ve Yasin ÖZER’ in iştiraki ile 03.06.2024 Pazartesi günü saat: 18.30’da toplandı.

 

Gündem Maddelerinin müzakeresine geçildi.

 

     3) İmar Komisyonuna havale edilen Kütahya Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Simav Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliğinin mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Dört Eylül Mahallesi 39 ada 70 parsel( Eski Hastane Yeri) nolu taşınmazın Sağlık Tesisi Alanından Sosyal Tesis Alanına imar planı  değişikliği yapılması ile ilgili İmar Komisyonu raporu doğrultusunda ; Şehir Plancısı tarafından hazırlanan plan değişikliği tasarılarının onaylanmasına, oybirliği ile karar verildi.

  4) İmar Komisyonuna havale edilen Beyce Mahallesi 232 ada 5 parsel nolu taşınmazın Terminal Alanından Belediye Hizmet Alanına(Su Dolum Tesisi) imar planı değişikliği yapılması ile ilgili İmar Komisyonu raporu doğrultusunda ; Şehir Plancısı tarafından hazırlanan plan değişikliği tasarılarının onaylanmasına, oybirliği ile karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu ya da gündem maddesi bulunmadığından oturum kapandı. 03.06.2024

 

                                                                             Kübra TEKEL AKTULUN                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                  Yük. İnş. Müh.

                                                                                                                                                Belediye Başkanı

 

 

 

 

Belediye Yazılımı: Simav Belediyesi © Tüm Hakları Saklıdır.