21 Mart 2022 09:54 Simav Belediyesi 254

Simav Offroad ve Doğa Sporları Kulübümüz Tarafından Gölcük Yaylamızda Düzenlenen Simav Buluşması Etkinliklerine Katıldık. Çevre İlçelerimizden Çok Sayıda Katılımcının Olduğu Buluşmada Offroad Oyunları Yapıldı ve Birbirinden Heyacanlı Anlar Yaşandı

Çevre İlçelerimizden Çok Sayıda Katılımcının Olduğu Buluşmada Offroad Oyunları Yapıldı ve Birbirinden Heyacanlı Anlar Yaşandı.

Sonrasında Gölcük Yaylamız ve Taş Konaklarımızda Verimli Bir Gezi Gerçekleştirdik.

Simav Offroad ve Doğa Sporları Kulübü Başkanımız Nuri KART ve Kulüp Üyelerimize İlçemizin Tanıtımında Bulundukları Katkılardan Dolayı Teşekkür Ederiz.