Öğrenciler Elazığ ve Malatya Depremi için Yardımlarını Belediye Başkanı Av. Adil Biçer'e Teslim Ettiler

İlçemizde bulunan ilk, orta ve lise düzeyindeki öğrenciler Simav Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan Elazığ ve Malatya depremi afetzedeleri için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında topladıkları paraları öğretmenlerinin eşliğinde Simav Belediye Başkanı Sayın Av. Adil Biçer'e getirerek teslim ettiler.
Simav Belediye Başkanı Sayın Av. Adil Biçer öğrencilerin yardım paralarını teslim alarak yardım makbuzlarını bizzat keserek kendilerine teslim etti.
Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer "Öğrencilerimizin bu denli duyarlı olmalarını tebrik ediyorum ve kendileri ile öğrencilerimizin böylesine önemli bir konuda duyarlı olmalarında büyük emeği olan aileleri ve öğretmenlerimize teker teker teşekkür ediyorum" dedi.