Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera Yatırımı Fizibilite Çalışması İlgili Sunum

mal Kaynaklı Teknolojik Sera Yatırımı Fizibilite Çalışmasıyla İlgili Zafer Kalkınma Ajansı Kütahya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kutlu ESER Tarafından Yatırım Fizibilite Çalışması Hakkında Sunum Gerçekleştirildi.
Sunumda; Mevcut Durum, Avan Projenin Hazırlanması, Seraların Standardı, Üretilecek Ürünler ve İstihdam Hakkında Bilgiler Verildi. Raporun Hızlı Bir Şekilde Tamamlanabilmesi İçin Taslak Teknik Şartname Üzerinde Karşılıklı Fikir Alışverişlerinde Bulunuldu.
Toplantı; İlçe Kaymakamımız Türker Çağatay HALİM, AK Parti Simav İlçe Başkanımız Ecz. Ahmet KULAT, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şeref KAZCIOĞLU, Çitgöl Belediye Başkanımız Güray GÜNER, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih KALAY, İl Tarım Müdürümüz Orhan ÖZÇALIK, İlçe Tarım Müdürümüz Murat TOKDEMİR, Kütahya İl Özel İdaresi Jeoloji Mühendisi Mehmet ÇAĞLAR, 4 Eylül Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanımız Hakan ÖZTÜRK ve Encümen Üyelerimiz Ahmet YAMAN ve Mehmet YÜCEL’in Katılımıyla Gerçekleşti.