35 Yaş Üstü Futbol Turnuvası Ödül Töreni

14 Haziran 2024 11:06 Simav Belediyesi 302

35 Yaş Üstü Futbol Turnuvası Ödül Töreni

Simav Belediye Başkanı Vekili Sayın Emre KARAAĞAÇ, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet GÖRO eşliğinde Simav Belediye Başkanlığınca 18 takım ve 410 sporcunun iştiraki ile düzenlenen 35 Yaş Üstü Futbol Turnuvası Ödül seremonisine katıldılar. Sporsever halkımızın seyrinde adına yakışır bir mücâdele sergileyen Çitgöl Belediye Spor ve Beyce Sporun karşı karşıya geldiği Final müsabakası ile turnuva sona erdi.
Turnuvada Şampiyonluğu elde eden Beyce Spor, İkinci olan Çitgöl Belediye Spor, üçüncülüğü elde eden Simav Belediye Spor ve Hastane Spor , Fair Play ödülünü almaya hak kazanan Kazcıoğlu Spor, organizasyon Tertip Komitesi üyeleri, Turnuvamıza katılım sağlayan 18 Takım sporcuları, Sağlık, Emniyet ve İlçe Spor  Müdürlüğü personeline ve Turnuva boyunca biran olsun takımlarımızı yalnız bırakmayan tüm sporsever halkımıza teşekkür ediyoruz.