19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programını Gerçekleştirdik

20 Mayıs 2022 09:40 Simav Belediyesi 689

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programını Vatandaşlarımızın Yoğun İlgisiyle İlçe Kapalı Spor Salonumuzda Gerçekleştirdik.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Başlayan Kutlama Programı Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma, Simav Bagatur Türk Mücadele Sanatları Alplik Okulu Gösterisi, Simav Geleneksel Okçuluk Kulübü Gösterisi, Jimnastik ve Güreş Gösterisi ve Halkoyunları Gösterisiyle Sona Erdi.

Programının Hazırlanmasında ve Gerçekleştirilmesinde Emeği Geçen İlçe Gençlik ve Spor Müdürülüğümüze, Okul Müdürlüklerimize, Öğretmenlerimize, Çok Kıymetli Gençlerimize, Emniyet Güçlerimize, Belediye Personelime ve Katılımlarından Dolayı Halkımıza Teşekkür Ediyorum.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

YENİ GALERİLER