Başkan Süleyman Özkan, Gazetecilerin Gününü Kutladı

Simav ilçesinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri, Belediye Başkanımız Süleyman Özkan'nın düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Hisar Aile Restoranda düzenlenen kahvaltıya, Simav Belediye Başkanımız Süleyman Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yılmaz Girgin, Birol Sarmış, Belediye Birim Müdürleri, Encümen üyesi Ramazan Sarı ile Simav'da faaliyet gösteren gazeteciler katıldı.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, çalışan gazetecilere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Özkan " Gazeteciler bazen savaşta, bazen barışta olmak üzere zor şartlarda çalışıyor. Biz de Simav Belediyesi olarak basınımızın güzide temsilcilerini unutmadık. Yerel ve Ulusal basında görev yapan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.
Simav'da Çalışan Gazeteciler, bir toplumun en önemli konularını emek verip halka duyuran, Çalışan Gazetecilerin Günü'nü kutladığını ifade ederek, gazeteciler Belediye Başkanımız Süleyman Özkan'a teşekkür etti.
Hisar Aile Restoranda çalışan gazeteciler onuruna düzenlenen kahvaltının ardından, günün anısına fotoğraf çekildi.

10.01.2017 <<Geri