KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI DEVAM EDİYOR

Yağan yoğun kar nedeniyle Simav Belediyesi şehir içerisinde karla mücadele çalışmalarını yürütüyor.

Ana arterler başta olmak üzere araç parkında bulunan araçlar ve oluşturulan karla mücadele ekipleri ile çalışmalar devam ediyor. Konu hakkında bilgi veren Başkan Süleyman ÖZKAN “İlçemizde görülen yoğun kar nedeniyle hazırlıklı olan belediyemiz hemen karla mücadele çalışmalarını başlattı. Araç parkımızda bulunan araçlar ve oluşturulan ekiplerle başta ana caddeler olmak üzere şehir merkezinde tüm yollarda kar temizleme işlemlerine sabah 03.30’dan itibaren 18 mahallemiz, Eynal Kaplıcaları, Nadarçam ve Gölcük bölgelerinde başlamış olup, 24 saat vardiya usulü devam etmektedir. Vatandaşlarımızın da dikkatli olmaları gerekmektedir. Araçlarında kar lastiği yok ise trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz. Başta kendileri olmak üzere tüm ulaşım riske girmektedir” dedi. Belediye Başkanımız Süleyman ÖZKAN, "Simav Orman İşletme Müdürlüğüne Karla Mücadele çalışmalarımızda kullanmamız için verdikleri Greyder için teşekkür ediyorum" dedi.
Karla mücadelede aşağıda yazılı olan ekipleriz görev almaktadır. Vatandaşlarımız istek ve şikâyetlerinizi ALO 153 hattını arayarak bildirebileceklerdir.

8 OCAK 2017 KARLA MÜCADELEDE

I. KAR KÜRÜME EKİBİ